7 juli 2015

Burgemeester Keereweer opent kunstgrasveld Titus Brandsma school

Burgemeester Keereweer heeft afgelopen maandag het nieuwe kunstgrasveld van de Titus Brandsma school in Berg en Dal geopend. Hij deed dit door een lint door te knippen met hulp van de 5 -jarige Mara Altena, die hij voor deze gelegenheid de ambtsketting had omgehangen. Uiteraard werden daarna een aantal penalty’s genomen, onder luide aanmoediging van de leerlingen van de Titus Brandsma school. Het nieuwe kunstgrasveld is tot stand gekomen door samenwerking tussen ouders, gemeente, kinderopvang Domino, Kerstendal, de Dorpsraad en het SPOG. Ook de leerlingen van de school hebben uiteraard hun steentje bijgedragen door een heitje voor een karweitje actie.  Frans Bootsma maakte de fotoreportage. zie de foto’s.2015-07-06 Titus Brandsmasch.kunstgras 091 naam (Large)