5 juli 2015

4D-deelnemers uit Groesbeek krijgen T-shirt Vierdaagse Groesbeek – Berg en Dal 2015

VierdaagseIn het verleden hield de gemeente Ubbergen op maandagavond een ontvangst voor de 4Daagselopers uit de gemeente en de gasten in de hotels en campings. Daar kregen ze dan een herinnering aan de 4Daagse in de vorm van o.a. een T-shirt, vestje of cap. Maar met de samenvoeging van de 3 gemeentes is dit voorbij. De opzet is nu veranderd. Dit jaar biedt de gemeente Groesbeek – Berg en Dal alle deelnemers, woonachtig binnen de gemeente, een Vierdaagse T-shirt aan. In het verleden ontvingen ook Vierdaagselopers, welke verbleven (op campings hotels etc.) binnen de gemeente Ubbergen ook een T-shirt of andere herinnering. Gezien de schaalgrootte van de nieuwe gemeente is besloten om dit niet meer te doen. Het Vierdaagse shirt van 2015 is verkrijgbaar tijdens een ontvangst in het gemeentehuis op de zaterdag vóór de Vierdaagse, dus op 18 juli 2015. De Vierdaagsedeelnemers uit de gemeente zijn dan van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom om elkaar alvast bij een drankje en hapje te ontmoeten. De T-shirts zullen worden uitgedeeld na de toespraak van de burgemeester. Om in aanmerking te komen voor het T-shirt moeten wandelaars aantonen, dat zij inwoner zijn van de gemeente Groesbeek – Berg en Dal en moeten zij de inschrijfkaart van de Vierdaagse overleggen.