4 juli 2015

Cor Terwindt uit Leuth overleden.

Afgelopen donderdagmiddag 2 juli is Cor Terwindt uit Leuth op 73-jarige leeftijd onverwacht overleden in het CWZ te Nijmegen. Cor is overgebracht naar Uitvaartcentrum Rustoord, Postweg 60 in Nijmegen. Er is gelegenheid om afscheid van hem te nemen op dinsdag 7 juli tussen 18.30 en 19.30 uur. De uitvaartplechtigheid vindt plaats op woensdag 8 juli om 10.00 uur in de H. Remigiuskerk, Kerkplein 2 in Leuth.  De crematieplechtigheid vindt daarna in besloten kring plaats. We wensen zijn vrouw Rikie, zijn zoon Marco, schoondochter Petra en kleinkind Isa, en zijn dochters Desiree en Eugenie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

DSC_5265 Cor Terwindt

2 Responses to Cor Terwindt uit Leuth overleden.

  • Veel sterkte met dit groot verlies.fam hendriks Merkus .

  • Pas laat gehoord van dit plotselinge overlijden van Cor.
    Voor Rikie, kinderen en kleinkind heel veel sterkte met dit
    onverwachte verlies van man,lieve vader en opa.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.