3 juli 2015

Historisch Vervoer voor a.s. zondag afgelast.

kaart_historischvervoerHistorisch Vervoer Millingen aan de Rijn  heeft donderdag een voor haar erg moeilijke beslissing moeten nemen. Deze luidt als volgt. Beste deelnemers. I.v.m. de extreme weersomstandigheden hebben wij als organisatie moeten besluiten Historisch Vervoer Millingen a/d Rijn 2015 niet door te laten gaan. Dit om de veiligheid van mens en machine te waarborgen. Wij hopen op uw begrip voor deze historisch zware beslissing! Aangezien de eerste zondag van juli zo verweven is met Historisch Vervoer zullen wij het evenement niet verplaatsen. De volgende editie zal zijn op zondag 3 juli 2016. Ons streven is om voor 1 augustus 2015 de inschrijfgelden die per bank zijn overgemaakt aan u te retourneren. Graag zien we u volgend jaar terug als deelnemer bij de volgende editie van Historisch Vervoer. Met vriendelijke groet, Historisch Vervoer Millingen a/d Rijn, Stg. M.O.K.T Organisatie en vrijwilligers.