1 juli 2015

Voorleesvierdaagse in de bieb

Nog vóór de wandelaars aan de Nijmeegse Vierdaagse beginnen, trapt de Bibliotheek de Mariënburg op 18 juli af met een heuse voorleesvierdaagse. Op 18, 19, 20 en 21 juli van 13.00-17.00 uur. Kom met je kleintje naar de bibliotheek en beleef de boeken van Bibi Dumon Tak, Guido van Genechten en Paul van Loon.  De titels waaruit vooruit voorgelezen wordt, Fiet wil rennen, Ben jij ooit naar het neuzenfeest geweest, Foeksia en de heksensoep en De Wiebelbillenboogie zijn echte aanraders die buiten de vierdaagsefeesten uiteraard ook in de bibliotheekcollectie te vinden zijn. Daarnaast kunnen kinderen zich op het plein uitleven met reuze scrabble en een actieve biebsurvival.Voorleesvierdaagse

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten kunnen kinderen tot 18 jaar gratis lid worden. Kinderen die zich tijdens de vierdaagse inschrijven maken bovendien kans op een bioscoopbon. Ga naar de jeugdafdeling in Bibliotheek De Mariënburg voor het inschrijfformulier, of vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

 

Meer informatie over activiteiten van de bieb tijdens de vierdaagsefeesten? Kijk op http://www.obgz.nl/vierdaagsefeesten.html

 

Locatie: Nijmegen, de Bibliotheek De Mariënburg

Datum: 18 t/m 21 juli

Tijd: 13.00-17.00u

Kosten: gratis

Meer informatie: http://www.obgz.nl/vierdaagsefeesten.html