30 juni 2015

“Bij Ons on Tour” te gast op Landgoed Buitengast Persingen.

Bij ons on tour, dineren bij de boer, was zondag te gast op Landgoed Buitengast, de boerderij van Geert en Tera Kroes in Persingen. Het was dit jaar de tweede keer in de Ooijpolder en de derde Bij ons on Tour.. Het was weer een mogelijkheid om te dineren in een wijngaard, een aspergeveld  en in dit geval in een koeienstal. De gasten konden genieten van allerlei streekproducten uit de gemeente Groesbeek, klaargemaakt door Marco Beers. Gestart werd met een drankje, gevolgd door Salade met brood. Daarna een overheerlijk stuk rundvlees met aardappelen en groente.  En als nagerecht was er een glas aardbeien met “Hang op”.   Deze activiteit is een samenwerkingsverband van “Bij Ons” met Terra Vita. Meer informatie op www.bijonsingroesbeek.nl. De volgende “Bij ons on tour”  is zaterdag 1 augustus  –In de wijngaard– De Plack –  bij John en Virginie Grutters. zie de foto’s.DSC_0523 Buitengast naam