8 juni 2015

Nieuwe Winkel- & Horecawijzer editie Berg en Dal is uit!

Vorige week is de nieuwe editie van de Winkel & Horecawijzer van de pers gerold. Ditmaal heeft uitgever RvB Media uit Milsbeek gekozen om de nieuwe editie ook meteen uit te geven in de ‘nieuwe’ gemeente Berg en Dal! De Winkel & Horecawijzer Berg en Dal is een door de (dag)toerist die onze nieuwe gemeente Berg en Dal per auto, fiets, boot, et cetera aandoet, gewaardeerde gids boordevol informatie over van alles op het gebied van winkelen, horeca en recreatie. De gids is gedrukt in handig meeneem-formaat, is afgelopen week verschenen in een oplage van 7.000 stuks en is te vinden bij alle adverteerders van de Winkel- & Horecawijzer, Hotels, VVV en (mini) campings. Het is alweer de vijfde uitgave van de Winkel- & Horecawijzer. Voorheen uitgegeven als editie Groesbeek, nu dus als editie Berg en Dal. Mede door de input en adverteerders uit de hele ‘nieuwe’ gemeente, dit keer met een omvang van 72 pagina’s en ook weer boordevol informatie. Niet alleen voor de grote schare toeristen die onze mooie gemeente jaarlijks bezoeken maar ook voor onze eigen inwoners. Een van de pijlers waarop de Winkel- & Horecawijzer is gebouwd is o.a. De overzichtelijk plattegrond en het overzicht van alle evenementen die hier gedurende de zomermaanden worden georganiseerd. U vindt de Winkel- & Horecawijzer hier online: http://issuu.com/rvbmedia/docs/winkel_en_horecawijzer_berg_en_dal_vp WHW