6 juni 2015

Geluidsoverlast in Ooij draait uit op steekpartij.

Bij een burenruzie vrijdagavond in de Loeffenstraat te Ooij heeft een  bewoner daar zijn buurman met een groot mes gestoken. De politie kreeg een melding dat de twee buurmannen in de Loeffenstraat aan het vechten waren. Een 44-jarige man was daarvoor naar de tuin van zijn buurman gelopen om te vragen of de muziek wat zachter kon, maar als antwoord daarop kreeg hij een stoel naar zijn hoofd gegooid. Daarna liep de 28-jarige buurman, die de geluidsoverlast veroorzaakte,  naar binnen waar hij een groot mes pakte om daar vervolgens de buurman mee te lijf te gaan. Hij probeerde hem meerdere malen te steken, maar de buurman wist het mes af te weren. Wel liep de 44-jarige man een steekwond op in zijn arm. De 28-jarige man is daarna op zijn fiets weggereden. Omdat vrij snel bekend was waar de verdachte naartoe gereden zou zijn, kon hij even later in Ubbergen worden aangehouden. De man zit vast en wordt verdacht van poging tot doodslag.DSC_0707politie (Large)