6 juni 2015

“Bij Ons on tour” bij Ooijs Moois

Bij ons on tour, dineren bij de boer, was zaterdag te gast bij Ooijs Moois, de frambozenkwekerij (de pluktuin) van de familie Barton Arnts in Ooij. Het was dit jaar het tweede evenement waarbij het mogelijk was om te dineren in een wijngaard, een aspergeveld of een koeienstal en in dit geval in een frambozentuin. De gasten konden genieten van allerlei streekproducten uit de gemeente Groesbeek, klaargemaakt door Joop Peelen en Marco Beers en nu met name uit deze kwekerij. Het is een samenwerkingsverband van Bij Ons met Terra Vita. Meer informatie op www.bijonsingroesbeek.nl. De volgende “Bij ons on tour”  is op zondag 28 juni  –  In de stal tussen de koeien  – op landgoed Buitengast, Persingen  –  bij Geert en Tera Kroes. zie de foto’s.DSC_7479 Ooijs Moois naam