5 juni 2015

Peter Eijkholt uit Beek overleden.

Donderdagavond is, geheel onverwachts, Peter Eijkholt uit Beek overleden. Peter was thuis, toen hij een hartstilstand kreeg. De toegesnelde hulpdiensten hebben nog geprobeerd hem te redden, maar die hulp kwam helaas te laat. Peter, die een loodgietersbedrijf runde, is slechts 57 jaar geworden. Wij wensen zijn vrouw Maria en zoon Wouter  en Pauline, alsmede zijn moeder en de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. U kunt persoonlijk afscheid nemen van Peter en de familie condoleren op: Dinsdag 9 juni van 14.30 – 16.30 uur ; UMC RADBOUD, Geert Grooteplein 10 ( via de hoofdingang)  looproute 867. Op woensdag 10 juni wordt in besloten kring definitief afscheid van Peter genomen. DSC_2301 Peter Eijkholt (Small)

8 Responses to Peter Eijkholt uit Beek overleden.

 • gecondoleerd en heel veel sterkte bij het verlies van man en vader.

 • Gecondoleerd met het verlies . Peter was een gewaardeerd klant bij ons . Wij wensen zijn vrouw en kinderen en verdere familie heel veel sterkte de komende tijd .

 • Ook ik kende Pjotr mijn hele leven. Het laatst dat we elkander zagen hadden wij, zoals altijd, verschrikkelijk gelachen. Nogmaals heel veel sterkte voor familie en vrienden.

 • Gecondoleerd veel te jong…nog mijn trainer geweest bij de f-jes bij bvc.

 • Gecondoleerd met het zo onverwachte verlies van uw man en jullie vader.
  De heer Eijkholt was een zeer gewaardeerd gast in ons restaurant.

  Martin de Boer, chefkok De Musschenberg

 • Met Peter opgegroeid in. Beek. Gecondoleerd familie met dit verlies. Sterkte .

  • Maria en kinderen en mevrouwEijkholt ik wens jullie sterkte in deze moeilijke tijd Sophie van Mastbergen. Koekoekstaat 4 .

 • Wat verdrietig Dat Peter zo onverwacht overleden is, Maria en Wouter, veel sterkte gewenst van je oud collega Connie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.