5 juni 2015

Peter Eijkholt uit Beek overleden.

Donderdagavond is, geheel onverwachts, Peter Eijkholt uit Beek overleden. Peter was thuis, toen hij een hartstilstand kreeg. De toegesnelde hulpdiensten hebben nog geprobeerd hem te redden, maar die hulp kwam helaas te laat. Peter, die een loodgietersbedrijf runde, is slechts 57 jaar geworden. Wij wensen zijn vrouw Maria en zoon Wouter  en Pauline, alsmede zijn moeder en de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. U kunt persoonlijk afscheid nemen van Peter en de familie condoleren op: Dinsdag 9 juni van 14.30 – 16.30 uur ; UMC RADBOUD, Geert Grooteplein 10 ( via de hoofdingang)  looproute 867. Op woensdag 10 juni wordt in besloten kring definitief afscheid van Peter genomen. DSC_2301 Peter Eijkholt (Small)