1 juni 2015

Muziekcarrousel stichting muziekopleiding Ooij

Op maandag 1 juni is in dorpshuis de Sprong de jaarlijks terugkerende muziekcarrousel van de Stichting Muziekopleiding Ooij gehouden. Leerlingen van groep 4 t/m 8 van basisschool “op Weg” konden in 3 groepen beurtelings kennis maken met en oefenen op rietinstrumenten, koperinstrumenten en slagwerkinstrumenten. Na wat oefenen konden ze in 20 minuten al enige tonen laten horen, en een ritmisch slagwerknummer ten gehore brengen. Voor groep 6 t/m 8 was het een hernieuwde kennismaking omdat ze in vorige jaren ook al hadden deelgenomen aan de muziekcarrousel. Na afloop kregen de klassendocenten formulieren mee waarmee de leerlingen zich kunnen opgeven voor een gratis proefles. In het nieuwe schooljaar starten opnieuw de muzieklessen: rietinstrumenten op maandagavond door Ed Waskowsky, koperinstrumenten op dinsdagavond door Paul Vlieks, en slagwerk op donderdagavond door Richard Seegers. zie de foto’s DSC_5560 muziekcar naam