30 mei 2015

Samenwerking junioren SVO’68 en VVLK

Volgend voetbalseizoen gaan de voetbalverenigingen SVO’68 uit Ooij en VVLK uit Leuth een pilot aan  omtrent de juniorenteams. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de invulling van allerlei randvoorwaarden. Ook de afgelopen weken zijn er weer een aantal belangrijke stappen gezet. 1 daarvan was het bepalen van de naam. Het lot heeft bepaald dat de deelnemende teams in de pilot volgend seizoen de competitie in zullen gaan als SVO/VVLK. Om de spelers van beide verenigingen kennis met elkaar te laten maken, was er  zaterdag 30 mei in het clubhuis van SVO een informele kennismakingsbijeenkomst voor beide clubs en hun aanhang. Behalve de kennismaking van de spelers onderling, waren ouders ook van harte welkom. De hele dag waren er leden van de werkgroep aanwezig om antwoord te geven op mogelijke vragen. Ook waren  er gedurende deze middag gesprekken met de begeleiding van de teams, spelers , trainers en ouders. Dit met als doel om zoveel mogelijk draagvlak te creëren voor de invullingszaken rondom deze pilot. Deze kennismaking was bedoeld voor de C, B en A-junioren van beide verenigingen. De B-junioren bestaat enkel uit SVO-leden en maken alleen om administratieve redenen deel uit van deze pilot. En natuurlijk moesten er van de spelersgroepen foto’s gemaakt worden. zie de foto’s DSC_3840SVO VVLK naam