26 mei 2015

’t KoffieHus: inloopochtend in het Kulturhus in Leuth

In de maand juni kun je elke maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur het Kulturhus in Leuth binnenlopen voor een kopje koffie, om een praatje maken of even de krant door te bladeren. De bibliotheek is dan ook geopend en er is een contactpersoon van de bibliotheek aanwezig.  Bovendien kun je laten horen wat volgens jou leuke activiteiten zouden zijn die er nog meer in het Kulturhus georganiseerd kunnen worden. Er is namelijk een werkgroep bezig een en ander te organiseren om daarmee het Kulturhus tot een ontmoetingsplek te maken voor alle mensen uit Leuth. Jouw ideeën en suggesties kunnen daar een goede bijdrage aan leveren. Als je zelf mee wilt helpen in de werkgroep bij de organisatie, ben je ook van harte welkom. De eerste inloopochtend is op maandag 1 juni. Tussen 10 en 12 uur ben je van harte welkom, de koffie staat klaar!DSC_2850kulturhus Leuth naam