25 mei 2015

A.s. zondag de Lindenberg op locatie in Orientalis

Pop, jazz, funk, soul, folk, klassiek op één locatie.  Museumpark Orientalis wil, net als de Lindenberg- het huis voor de kunsten in Nijmegen-, mensen in aanraking brengen met cultuur en mensen verbinden.  De Lindenberg heeft een zeer breed aanbod aan muzieklessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Optreden op podia, zowel binnen als buiten de Lindenberg, vormt een belangrijk onderdeel van de verschillende lesprogramma’s. A.s. zondag 31 mei gaat de Lindenberg op locatie, in Museumpark Orientalis! De verschillende dorpjes en de open plekken in het park bieden een uniek decor om zang en muziek ten gehore te brengen.  De Lindenberg programmeert op deze dag muziekoptredens die uitgevoerd worden door cursisten. Er wordt gespeeld in verschillende stijlen (pop, jazz, funk, soul, folk, klassiek) door leerlingen van verschillende niveaus. Op het poppodium treden jongeren- en volwassenenbands op. Door het park heen zijn koren te beluisteren, kleine zangensembles, strijkersgroepen en blazersensembles. Een diversiteit aan instrumenten (o.a. dwarsfluit, cello, klarinet, blokfluit, violen, drumstel, basgitaar, piano, saxofoon, gitaar en de zangstem) in het programma. Mis dit muziekfestival niet!  Museumpark Orientalis is elke zondag vanaf 11.00 uur geopend! www.museumparkorientalis.nl;   Foto: Museumpark OrientalisDe Lindenberg op locatie in Orientalis