20 mei 2015

Korte cursus ‘Website maken met WordPress’

Op woensdag 10 juni start in Millingen aan de Rijn een korte cursus ‘Website maken met WordPress’. De cursus is onder meer bedoeld voor belangstellenden die een eenvoudige website willen maken voor hun bedrijf, vereniging of voor werkzoekenden die de website willen gebruiken als visitekaartje van zichzelf. In 4 lessen van 2,5 uur leer je onder meer pagina’s aan te maken, berichten en afbeeldingen te plaatsen. De cursus is laagdrempelig, er is geen kennis nodig van een programmeertaal. Aan de hand van een thema leer je de basisvaardigheden. We werken met de gratis versie van WordPress (WordPress.com). Er wordt in kleine groepen van maximaal 6 personen gewerkt, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Na afloop van de cursus heb je een basiswebsite die gezien mag worden! Tijdens de cursus wordt een hand-out verstrekt. Vergeet niet je laptop mee te nemen! Aanmelden kan via e-mail hettysaris@gmail.com of via de website www.hettysaris.nl.  Locatie: Millingen aan de Rijn; Data: woensdag 10, 17, 24 juni en 1 juli; Tijdstip: 10.00 uur tot 12.30 uur; Kosten: € 147,50 incl. btwWebsite maken met WordPress