19 mei 2015

Schoonheidssalon Patty doet mee aan de Beautysalon Top 100!

Bij Schoonheidssalon Patty (Leuth) bent u verzekerd van passende persoonlijke aandacht, ik heb passie voor mijn vak en ik geniet ervan om mensen mooier, stralender en zelfverzekerder de deur uit te zien gaan dan toen zij binnen kwamen! U, uw huid, klantvriendelijkheid en een uitstekende service staan bij Schoonheidssalon Patty voorop. U kunt bij mij terecht voor gezicht en lichaamsbehandelingen, hotstone massage, semi permanente mascara, wimperextensions, temporary tattoos, gelpolish, cosmetische manicure/pedicure, foil en stamping nail art en face en bellypaint. Patty blijft zich ontwikkelen en bijscholen, om het behandelaanbod actueel en breed te houden. Tot en met 15 augustus mag iedereen stemmen op zijn/haar favoriete beautysalon, de tien beste beautysalons worden bezocht door een jury, die op basis daarvan de nummer 1 kiest. Inmiddels staat Schoonheidssalon Patty 11e van de ruim 300 aanmeldingen! Ik zou natuurlijk graag meer stemmen ontvangen om te zorgen dat mijn salon in ieder geval bij de eerste 10 eindigt. Stemmen doet u via deze link http://www.beautysalontop100.nl/nomination/244, uw stemt telt pas mee na bevestiging in de email. Na het bevestigen krijgt u een kortingsbon t.w.v €5 die u in kunt leveren bij mij in de salon én u maakt kans op een Peugeot scooter! U kent Schoonheidssalon Patty al, nu de rest van Nederland nog! Ik hoop dat ik op uw stem kan rekenen. Patty Jansen, Schoonheidssalon Patty, www.schoonheidssalonpatty.nl  Deze foto en de foto’s op de website van Patty zijn gemaakt door Gerrie GerritzenPatty IMG_7785_1