17 mei 2015

Wedstrijd BVC’12-Achilles’29 en Slotfeest

Op zaterdag 16 mei is bij BVC’12 het succesvolle jaar afgesloten met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Achilles’29 uit Groesbeek. Rondom deze wedstrijd waren er diverse feestelijkheden gepland en werden naast de kampioenen van het eerste elftal ook de B junioren gehuldigd.  Vooral in de eerste helft tegen Achilles waren de beste kansen voor BVC. Sander Arts was dicht bij een doelpunt na goed voorbereidend werk van Rik Sebens. Echter, door een van richting veranderd schot kwam Achilles toch op voorsprong. Alhoewel ook in de tweede helft het spel aardig op en neer ging voor beide doelen waren de gasten uit Groesbeek effectiever in het afronden. De laatste twee doelpunten vlak voor tijd vertekenden weliswaar de verhoudingen binnen de lijnen maar dat maakte de sfeer er niet minder om.  Nadat beide teams uit de kleedkamer waren gekomen kon in het clubhuis de kampioensreceptie beginnen. Vanuit de KNVB werden door de heer Perlo de felicitaties overgebracht en tevens de medailles uitgereikt aan spelers en staf van het eerste elftal. Vanuit de gemeente Groesbeek waren de heren Sjaak Thijssen ( wethouder en loco burgemeester) en de heer Erik Wijers ( wethouder sportzaken) aanwezig om de “eerste kampioenen” van de nieuwe gemeente Groesbeek te huldigen. Ook vanuit de voetbalverenigingen SVO en VVLK waren bestuursleden aanwezig voor de felicitaties. Uit Beek waren verder aanwezig de B.U.B. , de Cavalieren, de Petanque vereniging en volgden nog diverse felicitaties voordat de feestavond kon losbarsten.  Onder het genot van de drankjes, de BBQ en de feestelijke muziek van de DJ en zanger werd vervolgens de stemming er goed ingehouden. Om middernacht kwam er daarmee bij BVC ’12 een einde aan een zeer gezellige avond en een zeer succesvol jaar. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie zijn foto’s.DSC_4695 BVC