14 mei 2015

De 7e Tranendal tussen de Heuvels in Groesbeek.

Maar liefst 17 koren deden Hemelvaartsdag  mee aan de 7e “Tranendal tussen de Heuvels” in Groesbeek. Op deze gezellige en zonnige dag bruiste het centrum van Groesbeek van energie. De winkels waren open en er waren tal van activiteiten,  zoals een skelterrace en een luchtkussen voor de kleintjes. Om 17.15 uur werden de koren terug verwacht op het dorpsplein, waar de koren Ochaarm en die Schlagerfreunde stonden te wachten om samen met Hemmie Hermsen (toetsenist) en Marielle Poelen (dirigent) nog een muzikale noot ten gehore brengen. Aansluitend volgde er nog een karaoke onder leiding van Hemmie. Ook dit jaar was er weer de verkoop van het “Smartlepke”. Een smartsieraad a 2,50 euro, gemaakt door Pieter en Monique, van afslankpraktijk la Bella Figura. De opbrengst is geheel voor het festival. zie de foto’s DSC_8109 smartlappen Groesbeek naam DSC_8156 Ochaarm naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.