12 mei 2015

Expositie in Kleine Bartolomaeuskerk in Beek.

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni en op zaterdag 20 en zondag 21 juni houdt Joke Kroon in de Kleine Bartholomaeuskerk Beek-Ubbergen een tentoonstelling van haar schilderwerk.    De schilderwerken bestaan uit doeken van 70/90 geschilderd met olieverf en beelden de oorsprong van het interieur uit met name de kapel met kansel en glas in lood en het orgel met de kleine deur daaronder. Nog enkele werken bestaande uit een kerk interieur van de Nederlands Hervormde Dorpskerk te H.I.Ambacht en een kerkinterieur van het hervormde kerkje te Loppersum worden getoond. En verder nog een aantal stillevens . In de zomertijd trekken er veel mensen met de fiets op uit en dat is een mooie gelegenheid om contact te maken met het interieur van  het liefelijke kerkje.DSC_0431kerkje Beek naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.