11 mei 2015

Hotel-restaurant ’t Spijker zet mantelzorgers in het zonnetje met “mantelzorglunch”!

14 mantelzorgers uit de gemeente Groesbeek kregen maandag 11 april van hotel ’t Spijker gratis een “mantelzorglunch” aangeboden. In samenwerking met Steunpunt Mantelzorg MUG is er in mei voor een lunchactiviteit gekozen. Mantelzorgers hebben bij deze lunch met elkaar van gedachten kunnen wisselen over hun mantelzorgtaken en hun behoefte aan ondersteuning. Steunpunt Mantelzorg MUG (Beek-Berg en Dal-Erlecom-Kekerdom-Leuth-Ooij-Persingen-Ubbergen) organiseert diverse activiteiten voor mantelzorgers. Voor meer info. Michel Wesolek, tel. 0640169794 of mantelzorgubbergen@gmail.comDSC_5812 Mantelzorg naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.