5 mei 2015

4 Mei herdenking in Leuth.

Ook in Leuth werden op 4 mei de doden uit de oorlog en met name de inwoners van Leuth herdacht. Eerst was er een herdenkingsdienst in de Remigiuskerk met medewerking van Les Alouettes en het mannenkoor Vox Virorum.  Een aantal kinderen van basisschool ’t Bijenveld “lieten hun stem horen”, terwijl ook plaatselijke verenigingen acte de présence gaven.  Bij de herdenking bij de oorlogsmonumenten was als vertegenwoordiger van de gemeente Groesbeek het raadslid Theo van der velden aanwezig. Onder de toren in de kerk was door Wim Megens een tentoonstelling van foto’s uit de Tweede Wereldoorlog ingericht.  Zie de foto’s van Han van den Brink.  Zie foto’s kerk door HB.IMG_1355 dodenherdenking Leuth naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.