25 april 2015

Koningspelen in Beek

Vrijdagmorgen vonden de Koningsspelen van basisschool de Biezenkamp plaats op en rondom het sportpark van BVC’12 in Beek. Tussen 08:00 en 13:30 uur konden alle kinderen van de school lekker bewegen op het sportpark. De verenigingen, BVC, De Oorsprong, de Petanque, Stal Ebbers en Badbeek, gaven allemaal invulling aan deze dag. Een werkgroep bestaande uit de directeur van de school, een leerkracht van groep 8 en een paar ouders, hebben deze dag vorm gegeven. Daarnaast kregen we hulp van 23 HAN studenten onder leiding van 1 stagiaire van een andere opleiding. Zij hadden een aantal spellen uitgewerkt voor de 6-kamp en hebben dit ook begeleid. Als afsluiting vond er nog een voetbalwedstrijd plaats tussen de leerlingen van groep 8 en de leerkrachten, aangevuld met HAN studenten. Het werd 1-1 waarbij opgemerkt moet worden, dat de leerlingen nog een penalty misten. zie de foto’s  deel 1;    deel 2;     deel 3;    deel 4DSC_5420koningspelen naam