25 april 2015

Gewonden bij ongeval Berg en Dal

Bij een aanrijding tussen een personenauto met Pools kenteken en een boom zijn zaterdagavond rond 18.00 uur op de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal twee personen gewond geraakt. De personenauto kwam vanuit de richting van het dorp Berg en Dal en reed in de richting van de Duitse grens. Daar raakte hij  na een bocht in de weg een tegenligger, welke vermoedelijk stilstond op de rijbaan en botste vervolgens tegen een boom. De klap was zo hevig, dat een voorwiel naast de boom kwam te liggen en de auto dwars over de Oude Kleefsebaan kwam te staan. Een koplamp vloog vele meters door de lucht en lag ongeveer 50 meter verderop. De vrijwillige brandweer van Groesbeek heeft de bestuurder uit het wrak gehaald. De andere kon zelf naar de ambulance lopen. Beide personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Ook de Traumahelikopter is ter plaatse geweest. De Oude Kleefsebaan is geruime tijd afgesloten geweest. zie de foto’s DSC_6015 ongeval Berg en Dal