Dinsdagavond, 21 april, heeft burgemeester Harry Keereweer van de gemeente Groesbeek aan alle 29 leerlingen van groep 7 van basisschool Opweg te Ooij het verkeersdiploma uitgereikt. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in de school met medewerking van Miengske Borremans van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Beek, Ooij, Ubbergen. Van de 29 leerlingen waren 21 Cum Laude (0 fouten) geslaagd. De rest had 1 of 2 fouten. Een geweldig resultaat. De leerlingen hadden het afgelopen half jaar elke week verkeersles gehad van Henk Baron. Zij hadden afgelopen 16 april zowel het schriftelijk als het praktisch verkeersexamen afgelegd. De bedoeling is nu, dat ze het in de toekomst echt in de praktijk gaan brengen en voor een Veilig Verkeer gaan zorgen. zie de foto’s, gemaakt door Herman Leensen.DSC_3873 verkeersdiploma naam (Large)