15 april 2015

Piet Basten uit Ooij overleden.

Afgelopen maandag is Piet Basten uit Ooij op 71 jarige leeftijd overleden. Op 17 februari kreeg Piet in Millingen aan de Rijn bij het rooien van een boom een ongeluk, waarbij hij zwaar gewond raakte. Maandag is hij aan de gevolgen van dit ongeluk overleden. Wij wensen zijn vrouw Ada, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerking van dit grote verlies. Op vrijdag 17 april kan in het uitvaartcentrum Barbara Dela, Burgemeester Daleslaan 27 te Nijmegen. afscheid genomen worden van Piet van 18.30 uur tot 19.15 uur.DSCF7565 Piet Basten Piet Basten ElvisPiet wordt op zaterdag gecremeerd. Daarvoor zijn een beperkt aantal mensen uitgenodigd. Voor de mensen die geen kaart hebben ontvangen bent u in overleg met de familie ook welkom bij de crematie.