15 april 2015

Martinusschool wint schoolvoetbal voor meisjes.

Nadat vorige week de jongens van de basisscholen uit Millingen aan de Rijn, Leuth, Ooij en Beek tegen elkaar hadden gevoetbald in het schoolvoetbaltoernooi ´t Laag, op sportpark De Duffelt van VVLK te Leuth, was het woensdagmiddag de beurt aan de meisjes van deze scholen. Terwijl de zon haar best deed om er een mooie dag van te maken,  werd er fanatiek door 13 teams gevoetbald. Nog nooit hadden zoveel teams mee gedaan. De finale ging tussen de St. Martinusschool 1 uit Millingen en het team Bijenveld 1 uit Leuth, dat door de St. Martinusschool gewonnen werd. De teams Biezenkamp 3 uit Beek en St. Martinus uit Millingen speelden om de derde en de vierde plaats en deze wedstrijd werd gewonnen door de Biezenkamp. Het winnende team zal in mei mee gaan doen aan de Regio finale, waar alle winnende teams uit de regio aan mee zullen doen. zie de foto’s DSC_2538 schoolvoetbal naam