12 april 2015

BVC’12 kampioen 3e klasse 2014-2015

Het eerste voetbalelftal van BVC’12 uit Beek, spelend in de 3e klasse, werd zondagmiddag kampioen tijdens een thuiswedstrijd tegen SV Hatert, de tweede in deze klasse. Ze wonnen tijdens een spannende wedstrijd met 2-1. De wedstrijd begon met enige vertraging omdat de scheidsrechter zich op het laatste moment ziek gemeld had, maar gelukkig was scheidsrechter Frans Derks (hij was al bij BVC) uit Groesbeek bereid om, in overleg met beide clubs,  deze wedstrijd te fluiten. Na de wedstrijd heerste er een uitgelaten stemming en kon de “platte kar” die al enkele uren voor het clubgebouw te wachten stond en niet gebruikt werd, weer naar huis, omdat er al voldoende feest gevierd werd. Burgemeester Harry Keereweer  (met ambtsketen van de gemeente Ubbergen) overhandigde alle spelers en trainers de bijbehorende medaille. zie de foto’s deel 1   zie foto’s deel 2.   zie foto’s deel 3    zie foto’s deel 4DSC_1251 BVC kampioen naam