11 april 2015

The Oscars bij DES in Leuth.

Het beroemde filmevent uit Hollywood komt naar Leuth! Een goede film gaat eigenlijk altijd vergezeld van mooie en originele filmmuziek. Soms wordt de muziek zelfs bekender dan de film zelf. Op zondag 12 april zal D.E.S. de met Oscar bekroonde composities van bekende films ten gehore brengen in de Vriendenkring. Dit in combinatie met beelden uit de films en exclusieve scenes van onze eigen leden. Zo kun je komen kijken en luisteren naar onder andere de Pirates of the Caribbean blockbuster, het uiterst populaire Frozen en delen uit de James Bond franchise. Het orkest, de slagwerkgroep, de jeugdorkesten en DES DWAAS zullen deze middag zowel muzikaal als op beeld in actie komen. De bijzondere presentatie van dit evenement zal in handen liggen van bekende mensen uit Leuth. Kom dus zondag 12 april om 14:00 naar D.E.S. om te genieten van mooie films en hun bijbehorende melodieën!De Oscars