9 april 2015

Estafette koken in de Polderkamer van de Sprong in Ooij

Ruud en Roos hebben 12 weken lang voor ongeveer 20 personen in de Polderkamer in Dorpshuis de Sprong te Ooij gekookt. Dit is een groot succes geworden. Zij houden een zomerstop. Om deze tijd te overbruggen zoeken we vervanging voor hun kookkunsten. We willen dit in een estafette vorm doen. We zoeken voor iedere vrijdag vanaf 1 mei een wisselende kok die met ons deze uitdaging aan wil gaan (Je kookt dus een keer en geeft daarna het stokje door aan een andere kok). De kok zorgt voor de inkoop en de bereiding van de maaltijd (budget 3 euro per persoon en de boodschappen worden gedaan bij de Spar in Ooij). De bezoekers van de polderkamer helpen met de voorbereiding van de maaltijd (snijden, wassen e.d.). Heeft u interesse om mee te doen? Loop eens binnen op de woensdag of vrijdag in de Polderkamer. Of geef u op bij Helen Toonen 06-16289816 (ht.kwartiermaker@gmail.com).DSC_9227polderkamer (Large)