7 april 2015

Promenadebrug in Lent open voor het verkeer

Afgelopen week is de nieuwe Promenadebrug in Lent opengesteld voor het verkeer. DSC_6319 Promenadebrug LentOnno Swart maakte de foto’s. zie de foto’s.

One Response to Promenadebrug in Lent open voor het verkeer

  • Jeroworld Studio’s heeft 2 korte films gemaakt, die gemakkelijk op Google te vinden is onder de naam ‘Ruimte voor de waal Nijmegen lent’ Jeroworld . In deze Films zie je de grote verandering in Nijmegen waaronder de nieuwe brug De oversteek, baggerwerkzaamheden in De Nevengeul met 2 nieuwe bruggen en het verlengen van de oude Waalbrug. Ook kan je er 2 films vinden over De Ooijpolder en De Bemmelse waard , deze staan onder de naam ‘Jero Goes Wild’. Veel kijkplezier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.