31 maart 2015

Veel omgevallen bomen in de regio.

DSC_5421brandweer DSC_5460 GallowaysDe brandweer in deze regio heeft vandaag haar handel vol gehad aan de stormschades. Bijna alle korpsen moesten uitrukken om ergens in hun gebied omgevallen bomen te verwijderen. Op de Muntweg in Nijmegen viel zelfs een boom op een passerende auto. De bestuurder kwam met de schrik vrij. In de Hezelstraat in Ooij scheurde een boom en viel over de weg, waarbij een passerende fietser uit Ooij ook een “engeltje op zijn schouder had”.  De brandweer van Ubbergen heeft de boom verwijderd, Staatsbosbeheer kwam om de schade op te nemen en wildbeheerder Wilbert Verriet kon de schade repareren.  En dat was maar goed ook, want korte tijd daarna meldden zich de Galloways al om de boom verder te elimineren. zie de foto’s.