18 maart 2015

Truus Schipperheijn-Hoenselaar overleden

Op maandag 16 maart is in wooncentrum Nijevelt te Nijmegen, Truus Schipperheijn-Hoenselaar uit Ooij op 86 jarige leeftijd overleden. Truus was sinds 2002 weduwe van Piet Schipperheijn en gezamenlijk hebben ze heel lang in de Koningin Julianalaan in Ooij gewoond. We wensen haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen, alsmede de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. A.s. zondag kan van 13.30 uur tot 14.15 uur afscheid van haar gehouden worden in het uitvaartcentrum van Barbara DELA, Burgemeester Daleslaan 27 te Nijmegen. De crematieplechtigheid wordt gehouden op maandag 23 maart om 10.30 uur in de Boszaal van crematorium Jonkerbos te Nijmegen.  Correspondentieadres: Steenstraat 8, 6566AP Millingen aan de Rijn.Truus Schipperheijn (Small)