12 maart 2015

22 maart evenementenmarkt in Berg en Dal.

Op 22 maart a.s. zal er van 10.00 tot 15.00 uur een evenementenmarkt plaats vinden in het Dorpshuis Kerstendal te Berg en Dal. de toegang is gratis. Het doel van deze evenementenmarkt is het presenteren van de verschillende bedrijven, activiteiten en evenementen in Berg en Dal, of evenementen die een connectie hebben mét Berg en Dal. Dit kan een biljart club zijn die zich tijdens deze markt presenteert, maar ook een solist die viool speelt of een amateur schilder die dan een kleine expositie geeft. Zo wordt er voor iedereen letterlijk een podium of een marktkraam geboden om hun talenten te delen met de bezoekers. Violist zoekt contrabas, of een volleybalclub zoekt nog leden, schoolbandje wil eindelijk eens voor publiek optreden, alles is mogelijk. Het dorpshuis Kerstendal zal voor dit evenement aangepast worden om dit te kunnen faciliteren, zo zullen er marktkraampjes zijn waar de aanbieders hun waar kunnen presenteren en is er een podium waar verschillende optredens mogelijk zijn. Er is een Bar waar een kopje koffie of een drankje is te verkrijgen en er zijn verschillende ruimtes waar een presentatie of optreden mogelijk is. Er zijn  inmiddels al ruim voldoende toezeggingen voor deze unieke dag. Zo zijn er al zo’n 50 verschillende bedrijven en particulieren die zich willen presenteren. Van EHBO tot zorginstelling, van Tivoli tot basisschool Titus Brandsma, van schilder tot tuinarchitect. Kortom, deze dag mag niet gemist worden!Evenementenmarkt_Berg_en_Dal_2015-DGB