11 maart 2015

Voorverkoop Groesbeek Dorp Vol Muziek Festijn 2015 gestart

Zaterdagavond 18 april vindt in de Groesbeekse Mallemolen voor de 4e maal het Groesbeek Dorp Vol Muziek Festijn plaats. Het belooft weer als vanouds een gezellig muziekavond te worden. Naast de optredens van velen artiesten wordt zo als elk jaar tijdens dit festijn een ode gebracht aan een persoon die in het verleden veel heeft betekent voor het Groesbeekse muziekleven. Dit jaar wordt die ode gebracht aan de verleden jaar overleden Groesbeekse accordeonist Jan de Bruin. De opbrengst van het muziekgebeuren gaat jaarlijks naar een plaatselijk goed doel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor Zorgboerderij Buitenleven in Groesbeek. Artiesten niet alleen uit Groesbeek, maar ook uit de dorpen van de nieuwe gemeente zijn van harte welkom hier aan deel te nemen. Zij kunnen hier voor contact opnemen met Huub Arents telefoon: 06 53536901 of mailen naar: huub@arentsmusic.nl . Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts drie euro aan de receptie van De Mallemolen, Kloosterstraat 11 Groesbeek.mallemolen-groesbeek