11 maart 2015

Marie Mahler-Groothuizen overleden.

Dinsdag is op bijna 92 jarige leeftijd Marie Mahler-Groothuizen uit Ooij overleden. Zij woonde de laatste jaren in zorgcentrum ’t Höfke in Beek en was al sinds 1981 weduwe van Wim Mahler. Samen met haar man Wim woonde ze toentertijd op de hoek van de Koningin Julianalaan en de Koningin Wilhelminastraat. De uitvaartdienst wordt a.s. zaterdag om 10.30 uur gehouden in de H. Hubertuskerk te Ooij, waarna ze aansluitend bij haar man op het kerkhof aldaar wordt begraven. We wensen haar beide kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden en vrienden heel veel sterkte toe.DSC_3617 mevr Mahler (Small)

One Response to Marie Mahler-Groothuizen overleden.

  • Dag Henk

    Dank dat je aandacht besteedt aan het overlijden van ‘Oma Marie’. Ik weet dat je vele prachtige foto’s hebt gemaakt en dat je betrokkenheid altijd gewaardeerd is.

    We zijn dankbaar dat zij de gezegende leeftijd van 91 heeft bereikt, ze zou op 6 april 92 geworden zijn.

    Margje Mahler

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.