7 maart 2015

Wateravond in Kulturhus in Kekerdom

Op woensdag 11 maart zal Harry Sanders, voorzitter van het Hoogwaterplatform, in het Kulturhus in Kekerdom een kritische kanttekening plaatsen bij het door Nederland gevoerde hoogwaterbeleid in verleden, heden en toekomst. Ook zal hij aandacht besteden aan het programma Ruimte voor de Rivier dat in de Millingerwaard uitgevoerd wordt en aan de komende Waterschapsverkiezingen. Wellicht biedt het ook  een betere basis voor een goede stem op woensdag 18 maart bij de Waterschapsverkiezingen. Het programma: 20.00 u – 21.00 u Hoogwaterbeleid in Nederland toegespitst op Ooijpolder en Duffelt,  21.00 u – 21.10 u Pauze, 21.10 u – 21.45 u Ruimte voor de Rivier in de Millingerwaard en Waterschapsverkiezingen Tijdens en aansluitend aan de presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen. U bent van harte welkom.ooijpolder