7 maart 2015

Ria Barber kandidaat voor de Algemene Waterschapspartij Lijst 5 nummer 19

Ria Barber, wethouder in de gemeente Groesbeek, staat op de kandidatenlijst bij de Waterschapsverkiezingen, welke op 18 maart a.s. gehouden worden. In de laatste Rozet schreef Harry Sanders, als voorzitter van het Hoogwaterplatform, over de Waterschapsverkiezingen o.a. het volgende: “Het doet ons deugd dat een vertegenwoordiger uit ons gebied , Ria Barber, die schouder aan schouder met het Hoogwaterplatform heeft gestaan in ons verzet tegen noodoverloop of retentie, bereid is gevonden op de kandidatenlijst van de AWP-Rivierenland plaats te nemen. Bovendien heeft de lijsttrekker van de Algemene Waterschapspartij –Rivierenland René Cruijsen de afgelopen 6 jaar zijn taak als Hoogheemraad, die o.a. de dijken in zijn portefeuille had, op voortreffelijke wijze vervuld. Voor het Hoogwaterplatform is het belangrijk om draagvlak en steun van elders te organiseren en continuïteit te waarborgen. Deze steunbetuiging aan de Algemene Waterschapspartij laat overigens de onafhankelijkheid van het Hoogwaterplatform onverlet.” www.algemenewaterschapspartij.nl staat o.a. haar motto en motivatie. DSC_3418 Ria Barber 1 (Small) DSC_4308 Waterschapsverkiezingen (Large)