6 maart 2015

Voorbereidingen Hubertushof in Ooij.

Afgelopen dinsdag heeft de gemeenteraad van Groesbeek groen licht gegeven voor het kappen van de bomen op het terrein, waar in de toekomst de nieuwbouw van de “Hubertushof” in Ooij moet komen. Woensdag is men gelijk begonnen met het verwijderen van de bomen en de bosschages op het terrein van de voormalige “Oude School” van Ooij, ook bekend als het terrein van “Gilde Jong Nederland”. Aannemer Wim Vermeulen is voornemens om daar een appartementencomplex met de naam “Hubertushof” te bouwen en binnen wordt gestart met de verkoop van de appartementen. Meer informatie op de site www.sinthubertushof.nl  PR5602 12 appartementen Kerkdijk te Ooij 3-01 PR5602 12 appartementen Kerkdijk te Ooij 3-03zie de foto’s van het bomen rooien. Als laatste staan nog een paar foto’s van de Oude School. De St. Hubertuscholen.