6 maart 2015

Annie Philipsen uit Ooij overleden.

Donderdagmiddag 5 maart is, na een kortstondige ziekenhuisopname, geheel onverwachts,  Annie Philipsen-Kregting uit Ooij op 86 jarige leeftijd overleden. Annie was een actief lid van veel verenigingen in de Ooij en ze zal daar dan ook zeker gemist worden. We wensen haar man Jo, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De avondwake is a.s. dinsdag 10 maart om 19.00 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij. De uitvaartmis zal a.s. woensdag om 11.00 uur gehouden worden in de H. Hubertuskerk te Ooij, waarna ze aansluitend op het kerkhof naast de kerk begraven zal worden.DSCF5293 Annie Philipsen (Small)

7 Responses to Annie Philipsen uit Ooij overleden.

  • Dank je Henk het staat er netjes op !

  • je vrouw moeder oma te verliezen is erg ingrijpend wij wensen iedereen van de familie en vrienden en kennissen dan ook heel veel sterkte met dit grote verlies.

  • Dat zal raar zijn, Annie en Jo nooit meer samen, daar, waar er wat te doen was. Mooie herinneringen aan Annie als ‘achterbuurvrouw’ aan de Langstraat. En tot het laatst altijd belangstellend hoe het toch met m`n kinderen ging. Jo en familie; heel veel sterkte.

  • als lid van ons jokerclubje op de woensdagmiddag misten wij annie al een tijdje, echter nu is zij voor altijd afwezig bij onze kaartmiddag. moge zij ruste in vrede. Namens alle kaarters wensen we jo, kinderen en kleinkinderen veel kracht dit verlies te dragen.

  • wat een prachtige foto van annie is dit, heerlijk om te zien, hulde aan de maker ervan. wat jammer dat zij is heengegaan.

  • Onbegrijpelijk voor Milan, maar zeker ook voor ons. Even zwaaien naar Annie en Jo, zegt Milan. Altijd als hij langs komt. Koekje van Annie en Jo gekregen. Nu is Jo alleen en is Annie bij Opa, bij de engeltjes. We gaan je missen Annie. Geef Opa een knuffel van ons. Rust zacht.

  • Beste jo en kinderen,ik wens jullie heel veel sterkte,Het was op de pronkzitting altijd gezellig om bij elkaar te zitten.Rust zacht Annie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.