3 maart 2015

Afsluiting deel gebied Oranjesingel- St. Canisiussingel – Keizer Traianusplein (4-5 mrt 2015)

Vanwege politieonderzoek zijn delen van het gebied Oranjesingel- St. Canisiussingel – Keizer Traianusplein in Nijmegen in de avond en nacht van 4 op 5 maart 2015 tijdelijk afgesloten voor verkeer. De politie doet dan verkeerstechnisch onderzoek naar de toedracht van een dodelijke aanrijding door een scooter in 2010. De onderzoekslocaties worden afgeschermd voor publiek. Wegafsluitingen . Een aantal straten is afgesloten voor verkeer van woensdag 4 maart 20.00 uur tot en met donderdag 5 maart 05.00 uur). Deze zijn gearceerd op onderstaande plattegrond. Het verkeer wordt omgeleid met borden. U kunt op de kaart zien welke routes bereikbaar blijven. Op bepaalde locaties geldt ook een tijdelijke snelheidslimiet van 30 km/u. Parkeren. Voor de gebieden gemarkeerd met letters op de kaart, gelden de volgende parkeerinstructies:
A: in deze zone mogen GEEN auto’s geparkeerd blijven staan van woensdag 4 maart 08.00 uur tot en met donderdag 5 maart 2015 08.00 uur. Parkeer uw auto tijdig elders in de wijk.  Dit geldt ook voor de eerste 12 parkeervakken op de Reinaldstraat. (Achter het hotel) Als u uw auto niet tijdig zelf heeft verwijderd, kan het zijn dat deze wordt verplaatst. B: u mag uw auto hier laten staan gedurende de afzetting. Als het nodig is, kunt u tussentijds weg via de parallelweg en fietspad naar de Mr. Franckenstraat (het paaltje in het fietspad wordt tijdelijk verwijderd).
C: u mag uw auto laten staan, maar u kunt niet weg gedurende de afzetting. Als u in die periode weg wilt, moet u uw auto vóór 20.00 uur elders parkeren. D: u mag uw auto laten staan, maar vertrek gedurende de afzetting is lastig (alleen via trottoir). Advies is om vóór 20.00 uur elders in de wijk te parkeren. U kunt uw auto parkeren in andere straten binnen het parkeergebied waarvoor u een vergunning heeft. Welke straten dat zijn, kunt u bekijken op www.nijmegen.nl/kaart. Waarschijnlijk wordt het verkeer richting Ubbergen en Duitse grens omgeleid via Kelfkensbos en de Voerweg. DSCF1276scooterongeval (Large)