1 maart 2015

Afscheid Henk Brandsema bij de politie

Donderdag 26 februari nam Henk Brandsema, Hoofdinspecteur bij  de Nationale politie Oost Nederland , District Gelderland-zuid, Nijmegen Centrum, afscheid van de politie. Op het Hoofdbureau in Nijmegen werd hij ontvangen door zijn collega’s, waar ook iedereen persoonlijk afscheid van hem nam. Daarna volgde een drukke afscheidsreceptie in de Lindenberg. Henk Brandsema was sinds 1978 bij de politie, waarvan de laatste 20 jaar als leidinggevende. Hij stopt officieel op 1 april a.s.DSC_2439 Henk Brandsema (Large)

One Response to Afscheid Henk Brandsema bij de politie

  • Henk, ik wens je het allerbeste toe in de toekomst. Bedankt voor de leuke, maar vooral menselijke tijd in Tiel. Shalom gabber.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.