28 februari 2015

Geert van Thiel overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht, dat Geert van Thiel uit Leuth, vannacht, na een moedige strijd en een kort ziekbed, thuis in zijn vertrouwde omgeving, is overleden. Geert is op 14 februari j.l 70 jaar geworden. Geert stond vroeger in Leuth bekend als de zoon van de kolenboer en ook hij trad in de voetsporen van zijn vader. Hij eindigde zijn werkzame leven als conciërge van de basisschool Opweg in Ooij. Wij wensen zijn vrouw Thea, de kinderen en kleinkinderen, alsmede de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. DSCF9126 Geert fiets (Medium)De afscheidsdienst, voorafgaande aan de crematie, zal donderdag 5 maart om 10.30 uur worden gehouden in de Boszaal van crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51 te Nijmegen.

5 Responses to Geert van Thiel overleden

 • Wat triest gecondoleerd, en we wensen de gehele fam heel veel sterkte toe in deze komende zeer moeilijke tijd. Rust nu maar uit geert. A.F.Z. Piet en Mariska leensen uit heeze (voorheen wethouderverrietstraat 18 ooij)

 • Familie gecondoleerd met dit groot verlies.

  Ik schrok toen ik het hoorde….wat een gemis voor Thea, kinderen en kleinkinderen en overige familie..
  Mijn mooie herinneringen vroeger bij zijn ouders thuis,..( bij Pietje en Ietje v. Thiel) waar ik veel kwam,.. komen nu weer sterk naar boven…destijds aan de Steenheuvelsestraat 11…!
  Geert vaarwel…. je wordt vast een mooie ster…!

  Ben & Loes Thijssen – Brugman.

 • Ach, wat naar. Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies.
  Ik zal hem herinneren als een fijne en altijd lachende collega bij Op Weg.
  Marije, Deventer

 • Thea en de familie,

  Heel veel sterkte met jullie grote verlies.
  Thea, ik vind het heel erg voor Geert dat deze slopende ziekte hem heeft getroffen.
  Zijn ziekbed is verlicht door jou steun en liefde.

 • Heel veel sterkte iedereen met dit verlies! Ik herinner mij Geert altijd vrolijk en niet te beroerd om iets voor je te doen. Rust zacht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.