28 februari 2015

Geert van Thiel overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht, dat Geert van Thiel uit Leuth, vannacht, na een moedige strijd en een kort ziekbed, thuis in zijn vertrouwde omgeving, is overleden. Geert is op 14 februari j.l 70 jaar geworden. Geert stond vroeger in Leuth bekend als de zoon van de kolenboer en ook hij trad in de voetsporen van zijn vader. Hij eindigde zijn werkzame leven als conciƫrge van de basisschool Opweg in Ooij. Wij wensen zijn vrouw Thea, de kinderen en kleinkinderen, alsmede de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. DSCF9126 Geert fiets (Medium)De afscheidsdienst, voorafgaande aan de crematie, zal donderdag 5 maart om 10.30 uur worden gehouden in de Boszaal van crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51 te Nijmegen.