25 februari 2015

MODELLEN PEDICURE GEZOCHT!!

Rozalie Albers-Rikken uit Ooij heeft een verzoek. Ze schreef het volgende. Hallo, Graag stel ik me even voor. Ik ben Rozalie Albers-Rikken, 27 jaar en woon in Ooij. In januari 2014 ben ik begonnen met de basisopleiding pedicure. Inmiddels heb ik alle theorie behaald en kan ik me gaan storten op de praktijk. Het praktijkexamen zal plaats vinden in een periode vanaf 16 maart. Nu ben ik opzoek naar mensen waarbij ik een pedicure behandeling mag toepassen. Hoe meer voeten ik al gedaan heb, hoe meer ervaring ik natuurlijk krijg. Ik vraag een kleine vergoeding. En ook belangrijk om te weten U hoeft de deur niet uit want ik kom naar u toe. Mijn behandeling bestaat uit: Desinfecteren voeten; Voeten bekijken en klachten bespreken; Nagelriemomgeving verzorgen; Nagels knippen; Zo nodig eelt verwijderen; Zo nodig likdoorn verwijderen; Zo Nodig ingroeiende nagel behandelen; Nagels en Eelt machinaal behandelen; Voeten incremen en masseren. Kent u dit bij u zelf of weet u iemand die een behandeling wil,  neem dan contact met mij op! Telefoonnummer: 0611086488. Of stuur een mail naar: rozalierikken@gmail.com .Ik wil bij deze oproep de bestaande pedicure niet in de weg staan! Alvast bedankt. Groetjes Rozalie Albers-Rikken.DSC_2213 Rozalie Rikken (Large)