25 februari 2015

Afscheid Leo en Eef Looijschelder van de Spar in Ooij.

Zaterdag 28 februari (voordat de verbouwing van de zaak begint) nemen Leo en Eef Looijschelder van de Spar supermarkt in Ooij afscheid. Van 09.00 uur tot 12.00 uur kan iedereen, onder het genot van een kopje koffie met gebak afscheid nemen van deze twee bevlogen ondernemers, die daarna de zaak overdragen aan Peter Looijschelder, de zoon van Leo.  Al hun hele leven zijn ze verbonden aan de SPAR in Ooij. Eerst bij hun ouders aan de Ooijse Bandijk en sinds 1980 hebben Leo en Eef met hun SPAR aan het Reiner van Ooiplein (vroeger Elftstraat) de Ooijse bevolking ( en velen van buiten Ooij) voorzien van boodschappen. Samen hebben ze een prachtig bedrijf opgebouwd, waar ze met gepaste trots op kunnen terug kijken en nog steeds trots op zijn. Door hard werken is de SPAR van nu een flinke onderneming geworden, waar men niet alleen boodschappen kan doen, maar ook terecht kan voor feestjes en partijen. Op zaterdag 28 februari wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om Leo en Eef persoonlijk te bedanken. DSC_2220 Leo en Eef (Large)