29 januari 2015

Diamanten bruidspaar de Ridder-Mennes in Beek.

Vandaag, 29 januari, vierde het bruidspaar  Klaas en Anneke de Ridder – Mennes uit Beek hun diamanten huwelijksfeest. Het paar woont sinds 10 maanden weer in Beek en heeft daar voordien ook diverse jaren gewoond. De bruidegom is geboren en getogen in Beek en is later als onderwijzer het land ingetrokken, waar hij ook zijn bruid heeft ontmoet.Burgemeester Harry Keereweer van de gemeente Groesbeek bracht donderdagmorgen een bezoek aan het paar en overhandigde hen een bloemstuk namens de gemeente. Ook had hij een kopie meegebracht van de huwelijksakte uit 1955 uit de gemeente Rotterdam, waar het paar in het huwelijk was getreden. Samen met het diamanten paar haalde hij vele oude herinneringen op. zie de foto’s DSC_3769 bruidspaar de Ridder (Large)image1a