27 januari 2015

Jubilarissen en afscheid bij de Ooijse EHBO.

Tijdens de jaarvergadering van de EHBO vereniging Ooij-Persingen, maandagavond in het dorpshuis De Sprong te Ooij, zijn de jubilarissen van de EHBO-vereniging Ooij-Persingen gehuldigd. Lisa Daamen, Hariét Janssen, Meriam Simons, Astrid Thijssen waren 10 jaar lid,  Peggy Brugman en Richard Rikken, 30 jaar, Wim Meij,  40 jaar en Henk Baron was 50 jaar lid. Zij kregen de daarbij behorende onderscheiding uit handen van de voorzitter Leny Rikken. Henk Baron kreeg het bondsinsigne in goud van de Nationale Bond voor EHBO. Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van voorzitter Leny Rikken (zelf 51 jaar lid en erelid van de vereniging) kreeg bij dit afscheid de onderscheiding Bondskruis 1e klasse van de Nationale Bond voor EHBO. zie de foto’s DSC_3590 EHBO De groepsfoto is gemaakt door  Michel vd Hoogen.