17 januari 2015

Gratis lezing ‘De Heilzame Werking van Voeding’ in de Sprong

Voeding is een populair onderwerp en omdat steeds meer wetenschappelijke onderzoeken aantonen wat goede en slechte voedingsstoffen doen in je lichaam wordt het steeds populairder. In de lezing die gegeven wordt krijg je antwoord op de volgende vragen: * Wat kan voeding nu eigenlijk precies voor je doen? * Wat is goede voeding? * Hoe heilzaam kan voeding zijn?  Op deze vragen en meer krijgt je antwoord in de gratis lezing op 1 februari   a.s in dorpshuis De Sprong in Ooij. Ook het persoonlijke verhaal van de lezer komt aan de orde. Hoe ze zelf genezen is van veel klachten door anders te eten.  Paula van Daalen van gezondheidspraktijk De Vitale Bron heeft jarenlang kennis en ervaring opgedaan met voeding en kan hier veel informatie over geven. Ze heeft al bij veel mensen hun gezondheid enorm zien verbeteren door anders te gaan eten. Hier wil ze mensen graag bewust van maken zodat ze hier baat bij kunnen hebben. De lezing is van 14.00 uur tot 15.00 uur ,  Prins Bernhardstraat 3 in  Ooij. OLYMPUS DIGITAL CAMERA