16 januari 2015

Inbraak in woning in Ooij.

Afgelopen dinsdagmiddag is er tussen 14.00 uur en 18.45 uur ingebroken in een woning aan de Mr. Boutenstraat in Ooij. De dader(s) is/zijn binnengekomen via een raam op de bovenetage van de woning en hebben, na het hele pand doorzocht te hebben, de woning via de achterdeur weer verlaten. Er zijn diverse voorwerpen buitgemaakt. De inbraak is daarom zo opmerkelijk, omdat men via de bovenzijde is binnengekomen. (schuur, regenpijp?) De gedupeerde bewoners vinden het daarom dan ook erg belangrijk om de mensen voor deze manier van inbreken te waarschuwen. De politie heeft de aangifte opgenomen en de forensische opsporingsdienst heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of via misdaad anoniem op telefoonnummer 0800-7000DSC_8508 politie (Large)