11 januari 2015

Prins Max de Eerste van de Berggeiten.

Zaterdagavond is Prins Max den Eerste geïnstalleerd als de nieuwe carnavalsprins van CV de Berggeiten uit Berg en Dal. Max van Rooij, in het dagelijks leven werkzaam als hovenier en woonachtig in het Duitse Wyler, volgt daarmee prinses Anne op, die tijdens het Prinsenbal afscheid nam van een voor haar en de vereniging geweldig jaar als carnavalsprinses. Zijn pages zijn Loes en Jill en zijn adjudanten Bjorn, Dirk en Nick.  Tijdens dit drukbezochte Prinsenbal werd Theo van Steen benoemd tot de “Grootste Duufel”. Muziekgezelschap Edelweisz zorgde tijdens deze avond voor Livemuziek. Verder was er een optreden van de buutreedner Robert van Lamoen en dansten de meiden van de Dansgarde van de Dwarsliggers. Dat werd weer gevolgd door een optreden van “Geitenmix” en de “Vrouwen in ’t Rood”.  Prins Ummenie de 55e zorgde er met zijn optreden voor, dat ook alle aanwezige prinsen en prinsessen  op het toneel verschenen en uitbundig meededen. De avond werd afgesloten met een optreden van de “Mannen van Fatsoen”, vier mannen uit de Ooijpolder, die nu met z’n drieën optraden. zie de foto’s DSC_9955Berggeiten (Large)