11 januari 2015

Geslaagd 12e dubbeltoernooi van de Kempkes Trophy 2015

Zaterdagmiddag vond in het clubgebouw van SVO’68 op het sportpark de Kempkes te Ooij het 12e dubbeltoernooi plaats van The Kempkes Trophy 2015.  Na een spannende strijd, waaraan 32 teams deelnamen, werd uiteindelijk het team van Jos Willems en Jurgen Haan de winnaar. Tweede werd het team van Eef en Roel van Megen en als derde eindigde het team van Mike en William Janssen.  Het team van Mike Arens en Roy Leenders kreeg de prijs voor de “Grootste verrassing”. De organisatoren, Bart Willems, Robbin Koks en  Kees en Wim Huisman, die het toernooi 12 jaar lang georganiseerd hebben, namen deze avond afscheid en ze hopen, dat er goede opvolgers gevonden worden om deze traditie voort te zetten. zie de foto’s.DSC_9692kempkes trophy (Large)